Έτσι μένει η Ελένη Μενεγάκη εδώ και 15 χρόνια στα 57 κιλά – Τα 6 μυστικά της

H Ελένη Μενεγάκη κάνει τη δίαιτα της Rihanna

Για αυτό έχει κορμάρα στα 50 της

 

Αυτά είναι τα φαγητά που τρώει σε καθημερινή βάση η Ελένη Μενεγάκη και στα 50 της παραμένει στα κιλά της, εδώ και 15 χρόνια που είναι στον ALPHA.

 

Έχει κορμί που θα ζήλευαν ακόμη και 25χρονες. Η παρουσιάστρια κατά καιρούς έχει δοκιμάσει διάφορα διατροφικά προγράμματα, κάποια από αυτά με θεαματικά αποτελέσματα.

 

Τα 6 μυστικά της.

 

H Ελένη Μενεγάκη κάνει τη δίαιτα της Rihanna και στα 50 της χρόνια είναι στα 57 κιλά. Μπορεί για μια σεζόν να ακολούθησε μία αντιοξειδωτική δίαιτα με πρωταγωνιστές τις τροφές του χειμώνα, όμως πλέον έχει γυρίσει σελίδα και έχει περάσει σε άλλη φάση.

 

Η ίδια, έχει βάλει στόχο να μη στερηθεί εντελώς τους υδατάνθρακες που είναι μία από τις πιο βασικές πηγές ενέργειας του οργανισμού και σημαντικό κομμάτι κάθε υγιεινής δίαιτας, αλλά να τους περιορίσει.

 

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, η παραπάνω μέγεθος είναι έμπνευση της διαιτολόγου Daine Kress και ήδη αγαπημένη πολλών σταρ του Hollyeood, όπως η Rihanna και η Ηalle Berry.

 

Θες να χάσεις κιλά; Αυτός είναι ο αριθμός θερμίδων που πρέπει να τρως μέσα στη βδομάδα για να το καταφέρεις!

 

Σύμφωνα με τη δίαιτα που προτείνει η Diane Kress, ιδανική ποσότητα είναι πέντε γραμμάρια υδατάνθρακες κάθε πέντε ώρες.

 

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί και τα παρακάτω…

Καταναλώνει άφοβα άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή λευκό ψάρι, αλλά και λαχανικά με χαμηλούς

Υδατάνθρακες, όπως σαλάτες, μανιτάρια, πιπεριές.

Αποφεύγει τη ζάχαρη.

Πίνει 1,5 lt νερό την ημέρα.

Προσθέτει στα φαγητά 2 κ.σ. ξίδι. Είναι ένα τρικ για να χάνει τα κιλά πολύ πιο εύκολα.

  17+1 τρόποι για να χάσετε κιλά, χωρίς να κάνετε ούτε μια μέρα δίαιτα

Αν βγει το βράδυ, πίνει 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της παλαιότερα, τι έχει αλλάξει στο σώμα της, ειδικά μετά τις γέννες.

 

EΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

Πρωινό
Καφές ή τσάι χωρίς ζάχαρη και 2 αυγά χτυπημένα μαζί με ψιλοκομμένα λαχανικά (ντομάτα, πράσινη πιπεριά και προαιρετικά κρεμμύδι) με 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης με τυρί τύπου cottage.

 

Δεκατιανό

15-20 αμύγδαλα ωμά ή 30 γρμ. τυρί light ή ένα μήλο.

 

Μεσημεριανό

2 μέτριες αραβικές πίτες ολικής άλεσης με 1 φέτα βραστή γαλοπούλα, 30 γρμ. σκληρό κίτρινο τυρί,
1 φύλλο μαρούλι, μισή ντομάτα κομμένη σε φέτες, 1-2 ροδέλες κρεμμύδι και 1 κ.γ. μαγιονέζα light.

 

Απογευματινό

2-3 μπαστουνάκια ωμό σέλερι, τα οποία γεμίζετε με φιστικοβούτυρο.

 

Βραδινό

150 γρμ. ψητός σολομός με λαχανικά στον ατμό (κατά προτίμηση αρακά, κόκκινες πιπεριές, κολοκυθάκια και πράσινα φασολάκια).

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση