Vegan Πασχαλινά Κουλουράκια

Vegan Πασχαλινά ΚουλουράκιαVegan Πασχαλινά Κουλουράκια . Αφράτα Νηστίσιμα Πασχαλινά Κουλουράκια χωρίς βούτυρο, χωρίς γάλα και χωρίς αυγά του Δημήτρη Μιχαηλίδη με μόλις 5 υλικά.

Υλικά

Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 450 γραμμάρια
Ζάχαρη Άχνη 115 γραμμάρια
Μπέικιν Πάουντερ 10 γραμμάρια
Εκχυλισμα Βανίλιας 1 κουταλάκι του γλυκού
Μαργαρίνη 300 γραμμάρια κρύα

Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Μιχαηλίδης ετοίμασε για εμάς σήμερα τραγανά και μαμαδίστικα Vegan Πασχαλινά κουλουράκια και με μόλις 5 υλικά. Γι’ αυτά τα Vegan Πασχαλινά κουλουράκια θα χρειαστούμε ζάχαρη άχνη, μαργαρίνη, αλεύρι για όλες τις χρήσεις και άλλα δύο απλά υλικά.

Είναι άκρως μαμαδίστικα, θα σας βάλουν για τα καλά στο Πασχαλινό κλίμα και είναι πανεύκολα. Ακόμη κι αν είστε αρχάριοι στην κουζίνα αυτή η συνταγή θα έχει απόλυτη επιτυχία για εσάς. Είναι ιδανικά για μικρά παιδιά αλλά και vegans.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση

ΟΧΙ ΒΟΥΤΥΡΟ! ΟΧΙ ΑΥΓΑ! Όλοι θα σας ζητάνε τη συνταγή! Νηστίσιμα Πασχαλινά Κουλουράκια σε 5′. Νηστίσιμα Πασχαλινά κουλουράκια σε 5′. Δώστε στο Πάσχα σας γεύση και αρώματα με την πιο εύκολη συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια χωρίς βούτυρο και αυγά!

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από το φτερό. Χωρίζουμε τη ζύμη σε κομμάτια των 30 γραμμάρια. Πλάθουμε τα κουλουράκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 για περίπου 15′-20′.

 

πηγή

  Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους με αγάπη και υγεία!

Αφήστε μια απάντηση